Du kan enkelt endre layout og design for din julekalender slik at den blir seende ut akkurat slik du vil.

Når du først skal kjøre et kalenderstunt rundt juletider vil du jo at den skal se bra ut, friste deltakerne og skape god stemning. Alt du trenger å gjøre for å få til dette er å velge et av våre mange flotte design, plassere din egen logo – og du er i gang. Og det aller beste - julekalenderen er laget slik at den er svært enkel å administrere!

Vi har jobbet mye med årets julekalender for å gjøre den enda mer brukervennlig. Layoutmessig forklarer det meste seg selv i en steg-for-steg prosess. Når du har valgt et hoveddesign kan du bruke vårt nye tilleggsprodukt, designmodul, til å tilpasse kalenderen med egne fonter, farger og bilder. For å endre på selve designet eller legge opp din egen logo går du til Design & layout.

Tips til layout & design:

• Tilpass fonter og farger slik at de representerer bedriftens stil
  • Bruk forhåndsvisning, oppe til høyre,  for å se hvordan din kalender vil se ut på andre skjermer og mobile enheter.
  • Hver side du er på i julekalenderen har en rød boks nederst til høyre – klikk på denne og chat med oss mens du jobber i kalenderen – da får du svar på det du lurer på!
  • Se alle våre julekalendermaler.