Hvordan få en julekalender på din webside?

Med en julekalender skaper du engasjement og positive relasjoner på websiden i desember. Velg et design som passer på websiden, og du er i gang! Julekalenderen er enkel å ferdigstille – resultatet blir profesjonelt hver gang.

Årets kalender er også tilpasset mobile enheter » den fungerer i alle nye nettlesere og selvfølgelig på iPad, iPhone, Galaxy, Galaxy tab, Windows Phone og Nokia.

I tillegg er julekalenderen oversatt til flere språk: svensk, dansk, finsk, estisk, tysk, engelsk (UK og USA) og castellano (Spansk) – for deg som har avdelinger i utlandet.

Tips til kalenderen på web:

• Promoter kalenderen din godt i forkant
  • Legg kalenderen godt synlig på websiden og skap julestemning allerede fra 1. desember
  • Lag en egen kalender kun for de ansatte