Du kan fint lagre flere forskjellige avsendere, og velge mellom disse når du lager et nyhetsbrev. Her viser vi deg hvordan.

For å endre avsenderinformasjonen for ditt nyhetsbrev, gjør du slik:

Etter at du har opprettet og valgt en mal for nyhetsbrevet, trykker du på Innstillinger.

Under Avsender kan du enten velge en av avsenderne du har lagret fra før, eller trykke på knappen merket for å opprette en nye avsender.

Her er det bare å fylle inn informasjonen for avsender, og trykke Lagre avsender.

Avsenderen er nå lagret, og du kan velge hvilken avsender du ønsker for nyhetsbrevet.