Du kan enkelt lage din egen mal til nyhetsbrevet, slik at du får ditt eget særpreg på nyhetsbrevet.

Mal lager du ved først å opprette et nyhetsbrev, og dermed lagre dette som en mal.

Klikk først på Opprett nytt nyhetsbrev. Inne i e-posteditoren drar du inn elementer slik du vil ha det. Legg inn logo og andre elementer som skal være standard i alle dine nyhetsbrev. Trykk så Lagre. Når du nå går tilbake til startsiden vil du se nyhetsbrevet under Kladd. Klikk her på Valg og deretter Lagre som mal. Du blir da sendt tilbake til e-posteditoren der du gir malen et navn og eventuelt andre justeringer.

Neste gang du oppretter et nyhetsbrev vil du finne malen din liggende først på siden for Velg mal.