Hvordan redigerer jeg bildene jeg ønsker å bruke i mitt nyhetsbrev?

Dersom du ønsker å redigere et bilde kan du gjøre dette i programmet. Etter at et bilde er lastet opp, vil du få et ikon nede til høyre på bildet. Klikk her for å redigere.

Her har du mulighet til å:
· Legge på filter
· Beskjære bildet
· Legge på tekst
· Sette fokus på deler av bildet
· Forbedre kvaliteten
· Legge på rammer
· Rotere bildet
· Endre størrelse

Velg funksjonen du ønsker og klikk så Apply. Når du er helt ferdig med bildet, klikker du Save. Den nye versjonen legger seg da øverst i bildemappen som en kopi.