Importer mottakere av nyhetsbrevene til dine mottakerlister helt enkelt.

Gå til bildet Mottakere

Her har man tre muligheter for å legge til mottakere:

• Importer en fil
  • Kopier og lim inn
  • Legg til én og én

Dersom det er flere adresser som skal legges inn, anbefaler vi at det gjøres via en filopplast. Det eneste som trengs er en fil i .xls, .xlsx eller .csv format. Last ned eksempel i csv

Importer en fil

Trykk last opp fil.

Et vindu åpner seg, og du velger filen du ha laget på forhånd. Avhengig av hva du har i filen vil det komme eksempler på innholdet i hver kolonne, med en dropdown meny over. Her kan du velge hvilken type informasjon det er i kolonnen, eller om den ikke skal være med. Velg det som passer. Dersom noe ikke skal med, er utgangsposisjonen «ikke Importer»

Du kan knytte importen mot en eksisterende liste eller opprette en ny liste.

Når dette er gjort trykker du bare på «Bekreft», les og godta vilkårene, og trykk importer mottakere.

Det kommer nå opp et bilde med oversikt over hva som er importert.
Dersom du ønsker å se over listen din, trykker du tilbake og trykker på listen, så åpner den seg og du kan se på deltagerne hvilken informasjon som er kommet inn.