Lurer du på hvordan du kan verifisere ditt avsenderdomene? Her gir vi deg en rask beskrivelse av hvordan! Det er enklere enn det høres ut.

For å bevise at du er den du utgir deg for å være i dine e-postutsendelser, er det viktig at du verifiserer ditt avsenderdomene. Slik kan du i flere tilfeller unngå å havne i spamfilteret til mottakeren.

Begynn med å logge deg inn i Make Newsmail. Gå til 1) Konto og 2) Domene. Trykk på 3) Nytt domene.

Skriv inn ditt domenenavn

Her 4) skriver du inn det domenet du ønsker å verifisere under Domenenavn, og trykker på 5) Get DNS records.

Get DNS records

Du vil nå få opp din DNS-oppføring, som ser omtrent slik ut.

Logg så inn hos din domeneleverandør. Legg inn DNS-oppføringer for DKIM og SPF. Dette kan for eksempel se slik ut:

DKIM

SPF

Sett ned TTL (Time-to-live) til f. eks. 5 minutter eller 1 time. Trykk så på 6) Verifiser DNS i Make Newsmail.

Så er det bare å sette seg ned i godstolen, ta en kopp med deilig kaffe og vente til DNS-oppføringene er oppdatert.

Trykk på 7) Verifiser. Er alt gjort riktig, vil domenenavnet stå som 8) Verifisert.

Dersom domenenavnet ikke står som verifisert, kan du sjekke ut denne artikkelen, eller ta kontakt med vår kundeservice på e-post: support@make.as eller tlf: +47 21 64 00 10.