Når du har installert Julekalender på din facebookside, kan du enkelt endre navn og ikon for appen på Facebook.

Gå inn på din bedrifts facebookside, trykk Mer og Administrer faner.

Trykk så på Legg til eller fjern faner.

Under Apper som er lagt til trykker du på Rediger instillinger under Advent Calendar App.

For å endre ikon, trykker du på Endre der det står Egendefinert kategoribilde. Trykk på Rediger bilde, finn bildet du ønsker å bruke som ikon, trykk Åpne og deretter Lagre.

For å endre navnet som vises for appen, skriver du inn det navnet du ønsker der det står flaki.

Trykk deretter på Lagre og til slutt trykk på OK.