Etter at du har designet og fylt ut quizen din, kan du legge den ut på Facebook for å få enda flere deltakere.

Quizen er integrert mot Facebook, hvor det kun tar deg ett klikk å installere Make Quiz på din facebookside.

Kan også med tilleggspakke innstalleres på flere facebooksider.

Når du har laget ferdig din quiz, trykker du på Publiser. Her får du mulighet til å teste quizen før den blir publisert, gjennom en egen lenke for forhåndsvisning.

Deretter kan du trykke på Publiser på Facebook i menyen til venstre.

Nå klikker du på knappen Installer Facebook App

Velg så hvilken Facebook side du vil legge quizen på. Husk at du kun kan velge én Facebookside per installasjon. Ønsker du å ha quizen på flere Facebooksider, vennligst kontakt oss!

Obs viktig!

Etter du har installert din quiz på Facebook vil det komme til syne en delingslenke. Denne MÅ man bruke når quizen skal deles på din Facebook vegg. Dette for at quizen skal fungere på mobiltelefoner.