Hvordan kan du lage din egen quiz?

For å opprette din egen quiz, begynner du med å trykke på Opprett quiz. I boksen som dukker opp fyller du ut hva quizen din skal hete, hvilket språk den skal være på, og hvilken webadresse du ønsker at quizen skal ligge på. Deretter velger du en tidssone for quizen og om du ønsker samme eller ulike spørsmål hver dag i quizperioden. Så velger du hvilken tidsperiode quizen skal vare, før du klikker Fortsett.

Nå kan du bestemme hvordan din quiz skal se ut, hvor du enten kan velge mellom en av våre maler eller designe din egen. Når du er fornøyd med designet trykker du deg videre i menyen øverst til Spørsmål. Her fyller du ut de spørmålene du ønsker for quizen, hvor du kan legge til flere spørsmål i menyen til venstre. Du kan også komme med hint eller en beskrivelse av spørsmålet. Du velger selv om du vil ha svaralternativer eller om svarene skal oppgis i fritekst.

Du kan sende ut e-postpåminnelser og bekreftelsesmeldinger til deltakerne, og om du vil ha like eller ulike premier de forskjellige dagene.

Deltakerne kan velge å forhåndsregistrere seg til quizen, og den kan deles i sosiale medier.

Quizen kan selvsagt testes før den publiseres, slik at du er helt sikker på at du er fornøyd før du sender ut quizen til dine kunder.

Så er det bare å publisere quizen på din webside eller på Facebook. Lykke til!